top of page
Sök
  • Skribentens bildJesper Owe

Långa isfacklor

Uppdaterat: 29 dec. 2020

Långa isfacklor är lite längre isfacklor, våra är 25 cm, och har en brinntid som är betydligt längre än standard, upp till 90 sekunder.


När serveringspersonal preppar dryck i en del av en lokal och sedan ska transportera drycken vidare till sitt serveringsbord på exempelvis en nattklubb är långa isfacklor att föredra om man ska ha någon stämningshöjare. Detta för att dessa isfacklor som sagt brinner längre, dessutom så avger våra isfacklor ytterst lite lukt jämfört med konkurrenternas som har stoppat i svavelsyra i de för att få ner priset. Vi tummar aldrig på den kvalitén.


“En lång isfackla är perfekt vid exempelvis bordsserveringen." /vipvärd


Ett annat andvändningsområde för långa isfacklor är när folk gifter sig. Då brukar man använda dessa för att exempelvis skapa en gång där brudparet passerar. Det ger även väldigt fina bilder så vi rekommenderar det starkt.


151 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Isfacklor på tårtan

Isfacklor och tårta hör ihop lika mycket som glassen och chokladsåsen. När du fixar födelsedagstårtan så är det fint att både ha traditionella tårtljus men även en isfackla i mitten. Födelsedagar fira

bottom of page