top of page
Sök
  • Skribentens bildJesper Owe

Isfacklor på tårtan

Uppdaterat: 29 dec. 2020

Isfacklor och tårta hör ihop lika mycket som glassen och chokladsåsen. När du fixar födelsedagstårtan så är det fint att både ha traditionella tårtljus men även en isfackla i mitten.


Födelsedagar firar vi som vi alla vet minst en gång om året. För barn är det den mest magiska dagen också för året och många ser fram emot tårta och presenter. För att göra det lilla extra på tårtan så är det inte ovanligt att man sätter tårtljus och isfacklor, det höger definitivt nivån ett steg till. Det är viktigt att komma ihåg dock att isfacklan på tårtan blåser man inte ut, den låter man brinna klart och sedan kan man spola lite kallt vatten på den. Tårtljusen kan du blåsa ut när isfacklan brunnit klart. Så nästa gång du ska fira en födelsedag så finns vi här för dig :).


Welcome to your blog post. Use this space to connect with your readers and potential customers in a way that’s current and interesting. Think of it as an ongoing conversation where you can share updates about business, trends, news, and more.

“En tårta utan en isfackla är ingen riktig tårta” /Shakespeare
76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Långa isfacklor

Långa isfacklor är lite längre isfacklor, våra är 25 cm, och har en brinntid som är betydligt längre än standard, upp till 90 sekunder. När serveringspersonal preppar dryck i en del av en lokal och se

bottom of page